top of page

FIT voor Bedrijven

"FIT - Op je eigen locatie bouwen aan een vitaal en fit bedrijf"

 

FIT staat voor Functioneel Intensieve Trainingen. Jij en je werknemers krijgen de kans om samen te werken aan fitheid, gezondheid, preventie en vooral teamspirit. Juist teamspirit, want samen sporten geeft binding! Op basis van wensen vormen we een totaalpakket waar prezier, preventie en vitaal leven/bewegen voorop staat. 

FIT-Programma

Tijdens een vrijblijvend gesprek bespreken we de mogelijkheden om tot een programma op maat te komen. Dit is afhankelijk van de locatie, eisen, omstandigheden/bijzonderheden, aantal deelnemers en wensen. Ik stel een offerte voor het FIT-programma op, om na akkoord op korte termijn aan de slag te zijn op jullie locatie.

 

Invulling

De kern is functionele training, met en zonder materialen. De invulling van het programma is naar wens af te stemmen. Zijn er bijv. veel voorkomende (werkgerelateerde) blessures aanwezig op de werkvloer? Dan stem ik het FIT-programma op de werkeisen af. Daarnaast kan ik samenwerken met diverse gespecialiseerde coaches. U kunt daarbij denken aan coaches op het gebied van: preventieve beweegscreening (door fysio/manueeltherapeut), voeding (gewichtsconsultente) en slaap en leefstijl (Slaap-Energie-Mindset coach). Een- of meerdere coachsessies individueel of in groep-samenstelling behoren tot de opties.

Locatie:

Een open ruimte, stuk gras of parkeerplaats maakt trainen op locatie al mogelijk. Ik breng de sportmaterialen mee op locatie. Beschikt u niet over een geschikte ruimte? Geen probleem. Een nabij liggend park kan al een uitkomst bieden. In mijn trainingsstudio in Nuenen kan altijd getraind worden mocht er geen geschikte ruimte zijn op / rond het bedrijf.

Kosten

Maatwerk verwerk ik naar een offerte. De kosten zijn totaal afhankelijk van de wensen, omvang en invulling van het FIT-programma. Ik ga graag met je in gesprek om te komen tot een FIT-programma. Neem gerust contact op.

ROEL HAZELZET

FUNCTIONAL COACH & FYSIO

Refeling 66

5673 LG Nuenen

Tel: 06-11339669

  • White Facebook Icon
  • White Instagram Icon

Aanmelden of vragen?

Neem contact met mij op:

Bedankt voor je bericht

bottom of page