top of page

Holistic Movement Coaching en Training

"Mijn missie is het om bij te dragen aan een gezonde, gelukkige en bewuste wereld beginnend bij jezelf."

Het allesomvattende. Daar draait holistisch kijken om. Met een gelijkwaardig blik, samen kijken naar je fysieke lichaam, je emotionele balans en naar al die belangrijke gedachtes die dagelijks in veelvoud passeren. Wat is voor jou waardevol, en geeft jou houvast. Wat is jou pad.

Holistic Movement

Methode

'De Holistic Movement Methode is een holistisch gestructureerd systeem. Het zorgt ervoor dat je zo spoedig mogelijk heelt en ontwikkelt van de meest diepgaande blokkades en wonden. We leggen de verbindingen tussen het lichamelijke, emotionele, mentale en het spirituele. Door de Holistic Movement Methode kun je op zowel op korte termijn effect ervaren als op lange termijn helen. Je leert hoe het lijf, gezondheid, gedachten, emoties en bewustzijn onlosmakelijk verbonden zijn. Daarbij is de holistische kijk, de samenhang en wat je lichaam je vertelt belangrijk.

 

Met de Holistic Movement Methode leer je de signalen en informatie die het lijf, gedachten, gevoelens energie geeft herkennen en begrijpen. Je leert tools for life. Zo worden we allen gezonder, gelukkiger en bewuster.

 

Holistic Movement Coaching (Schaduwwerk)

De holistic movement coaching is te vergelijken als kijken naar een boom. Ons lichaam en geest is die boom. Alles wat er onder de grond bevindt is onzichtbaar. Waar zijn de wortels in geworteld, wat komen ze tegen, en waar groeien ze gemakkelijk, en waar ontvangen ze weerstand. Is het een rijke voedingsbodem om te groeien, voorzien van allerlei belangrijke voedingsstoffen, of bevind het zich in uitgeputte grond. Wat zich onttrekt aan het oog, de schaduw en de onzichtbare ondergrond, kan je bekijken met schaduwwerk. Je ontdekt je roots en de type voedingsbodem. Dat wat eerder onzichtbaar was, wordt zichtbaar. Het kunnen wortels zijn die je dienen, maar ook tegenwerken. In welke grond zijn de wortels verankerd, of banen ze een pad ergens omheen. Ik kijk samen met je naar deze wortels en de voedingsbodem door middel van schaduwwerk binnen de Holistic Movement Coaching. We ontdekken de belangrijke bewustzijnslagen van het menselijke zijn. Dit is meer dan alleen fysieke gezondheid, ook de balans met emotionele en mentale gezondheid. Het holisme in deze omvat het geheel van zijn, het groter geheel, en brengt waardevolle levenslessen die in eerste opzicht verscholen lagen.

Holistic Movement Training (Lichtwerk)

De stam van de boom is zichtbaar, evenals de takken en bladeren. Dit is de belichaming van ons zijn, namelijk ons lichaam, onze houding en uitstraling. Door aandachtig naar het lichaam, houding en beweging te kijken, lees je een hoop af aan de onderliggende grond en levenskracht van het lichaam. Veelal is een voedingsrijke bodem samen met een omvangrijk netwerk aan wortels de basis om tot een stevige en sterke boom te ontwikkelen. Holistic Movement Training gaat in op het verstevigen en tot bloei komen van de boom (lichtwerk). Door trainingen af te stemmen op de mate van energie die je bezit, bouwen we een vitale boom. Wat zijn de op noden van je lichaam. De hoeveelheid energie die je hebt geeft aan wat voor training en nodig is. Afstemming is de key, waarbij de basis elementen kloppend dienen te zijn om een work-out te beoefenen waar je lichaam iets aan heeft.

Kennismaking

Ben je benieuwd wat Holistic Movement voor jou kan betekenen, neem dan contact op voor een vrijblijvend intakegesprek. Ik leg je facetten verder uit, en kijk wat Holistic movement coaching en training voor jou kan doen.

Aanmelden of vragen?

Neem contact met mij op:

Bedankt voor je bericht

ROEL HAZELZET

Holistic Movement Coach, Trainer

Fysio-/Manueeltherapeut

Refeling 66

5673 LG Nuenen

Tel: 06-11339669

  • White Facebook Icon
  • White Instagram Icon
bottom of page