top of page

Personal Training

"Persoonlijke aandacht. Richten op je doel. Voldoening uit elke sessie."

 

Tijdens de functionele training combineren we lichaamsgewicht-belaste-oefeningen met uitdagende materialen. Door op verschillende manieren te trainen, met of zonder functionele materialen, leert je lichaam zich aan te passen en fysiek te verbeteren. Elke training is een nieuwe uitdaging om persoonlijke groei te waarborgen. Ben je op zoek naar intensieve begeleiding om jou doelen te behalen, dan ben je BY ROEL . op het juiste adres.

Kennismaking

Ik vind het belangrijk om je beter te leren kennen voordat we aan training gaan denken. Kom vrijblijvend een keer kennismaken in mijn studio om te zien waar je terecht komt. Ik vraag je om alvast na te denken welke doelen je hebt, en wat belangrijk voor je is. Denk bijvoorbeeld aan eerdere sport-, beweeg-, coaching trajecten die je hebt begaan. Neem deze ervaringen mee, en kijk waar je geholpen wilt worden.

 

Tijdens de kennismaking leg ik je uit hoe ik training- en coaching toepas om aan te sluiten bij jou doelstelling. 

 

Na de kennismaking kan je zelf een keuze maken of het iets is voor je. Vaak plan ik daarna met je een intake. 

Intake

De intake omvat een uur waarin we de eerste metingen doen. De achterliggende vraag is: hoe sta jij er voor? Afhankelijk van je doelstelling(en) kunnen dit verschillende testen zijn. Je kunt denken aan lichaamscompositie metingen, conditie testen of fysieke testen op kracht, behendigheid, lenigheid of performance.

Vervolgens vullen we de proeftraining aan met kennismaking met functionele training. Je leert de beginselen van lichaamsposities en uitvoeren van bewegingen tijdens trainingen. Hierin neem ik altijd je actuele status of verleden mee indien er blessures spelen. Dit is de basis voor het eigen trainingsprogramma voor thuis. Je weet na de intake wat je moet doen, en waar je op kan letten voor de eerste trainingssessies thuis. Via een handige mobiele app deel ik je trainingsprogramma(s). Super handig! 

Na de intake start ik het trainingsprogramma op. We plannen de eerste volledige  trainingssessie of leggen een vaste tijd in de week vast. Middels een offerte laat ik je weten wat voor trainingspakket ik voorstel. De intake betreft 85€ en wordt los in rekening gebracht buiten het trainingstraject. Het trainingspakket kan je in de offerte kiezen, en ondertekenen. Je ontvangt daarna de factuur van het trainingstraject. Klaar voor de start.... AF!

Paketten

Ik werk met de volgende pakketten. Deze zijn tevens aan te passen naar behoefte. 

ZILVER

70€/sessie

Wekelijks trainen

BY ROEL.

 

Duur: 6 weken

1x PT sessie / week

+ Persoonlijk trainingsplan voor thuis

GOUD

65€/sessie

Intensiveer je training en coaching voor optimaal resultaat

 

Duur: 12 weken

1x PT sessie / week

+ Persoonlijk trainingsplan voor thuis

PLATINUM

60€/sessie

Meer trainingsmomenten,

Snel en recht op je doel af

 

Duur: 12 weken

2x PT sessies / week

+ Persoonlijk trainingsplan voor thuis

Aanmelden of vragen?

Neem contact met mij op:

Bedankt voor je bericht

ROEL HAZELZET

FUNCTIONAL COACH

Refeling 66

5673 LG Nuenen

Tel: 06-11339669

  • White Facebook Icon
  • White Instagram Icon
bottom of page